27-Juli-2009
Race Weekend på Kinnekulle
I helgen var det tävling på Kinnekulle ring, inte den mest lyckade i år men jag fick testat mina nya fjädrar som funkade utmärkt! 
På Torsdagen då det var tester, på dom första två testerna var jag först tvåa och sen trea med 0.04 sek fram till tvåan.
Sedan började det regna och vi gjorde lite konstiga inställningar så jag blev sexa och nia på de andra två träningarna.

Efter mycket omständigheter så blev jag femma i första kvalet.

 

Lördagen började med kval nummer två, man tar den bästa tiden man får från båda kvalen.. Det kvalet var jag tvungen att avstå för jag hade problem med motorn, så jag blev nia totalt i kvalet.
I det första racet så startade jag nia, det gick bra i början av loppet men när jag var uppe på sjunde plats så hade någon läckt ut en stor olja fläck i en fullfarts kurva, och flaggvakten som stod där hade inte sett de så jag laddade fullt in i kurvan och åkte rakt av ut i gräset. Jag kom upp på banan igen men hann bara köra upp mig till en tolfte plats innan loppet var över.

På söndagen var det först warmup, där jag var trea hela tiden utom sista varvet där någon fick en tid lite bättre än mig så slutade fyra där.
Jag startade åtta i det andra loppet och fick till en suverän start och körde förbi fyra stycken så jag låg fyra, jag hade riktigt bra fart och var på väg att köra upp mig till tredje plats då min bil började uppföra sig väldigt konstigt bak, så den bara sladdade hela tiden och jag tappade ner till en sjätteplats

« Tillbaks
Bildspelet laddar laddar
Copyright © Seander Racing 2010
Twitter laddar
Datum Bana
24-25 april Jyllandsringen
28-30 maj Kinnekulle
2-4 juli Knutstorp
9-10 juli Falkenberg
13-15 aug Karlskoga
4-5 sept Jyllandsringen
sept/okt Final (ej fastställd)
   
1 Christopher Seander 0p
2   0p
3   0p
4   0p
5   0p
6   0p
7   0p
8   0p
9   0p
10   0p
  Läs mer på Radical »