09-Maj-2009
Pallplats i Norge!

I torsdags så åkte vi till Norge, väl framme så packade vi upp tältet och ställde inordning allt inför morgondagen. Fredagen började med träning på torr bana där jag hade näst bästa tid, så det såg lovande ut inför lördagen. Sedan så började det regna men regnet torkade upp framåt eftermiddagen och de två sista träningspassen så var banan torr.

Lördagen började med tidskörning där jag tog mig in på en sjätte plats. Så jag startade från sjätte startruta i det första racet, men efter några bra uppkörningar så slutade jag på en fjärde plats. 

 

I det första racet så hade jag tredje bästa tid vilket resulterade i att jag fick starta trea i den andra och sista finalen för dagen. Starten gick bra för mig men dessvärre inte för några förare längre bak i startledet, så säkerhetsbilen kom ut och loppet blev rödflaggat (avbrutet). En bärgningsbil åkte ut och lyfte bort de kraschade bilarna, och vi fick starta om loppet.
Jag tog mig ur omstarten på en fjärde plats men körde snabbt upp mig till en tredje plats där jag kämpade för att komma ifatt ettan och tvåan, men de var tyvärr för långt bort och jag slutade på en tredje plats.

Det var en bra start på säsongen tycker jag då jag ligger totalt trea i mästerskapet.

« Tillbaks
Bildspelet laddar laddar
Copyright © Seander Racing 2010
Twitter laddar
Datum Bana
24-25 april Jyllandsringen
28-30 maj Kinnekulle
2-4 juli Knutstorp
9-10 juli Falkenberg
13-15 aug Karlskoga
4-5 sept Jyllandsringen
sept/okt Final (ej fastställd)
   
1 Christopher Seander 0p
2   0p
3   0p
4   0p
5   0p
6   0p
7   0p
8   0p
9   0p
10   0p
  Läs mer på Radical »