08-Juni-2009
Andra plats på Gelleråsen!


I fredags så åkte jag och min pappa till Karlskoga Motorstadion eller Gelleråsen som det också är känt som. Där var det träning under fredagen, en väldigt viktig träning för mig eftersom jag inte hade kört på banan förut. Träningen gick bra och jag kände mig i toppform inför morgondagen!

Lördag morgon började med tidskvalet där jag var snabbast av alla och fick starta i den första rutan i det första racet.

 

Jag är själv lite missnöjd med min start då jag tappade ner till en andra plats, men det var min första start där jag startade etta så det är bara att lära sig av sina misstag och göra det bättre nästa gång. Jag slutade senare på en tredjeplats, vilket inte är dåligt men jag var lite besviken med tanke på att jag startade etta. Men som min pappa sa är alla pallplatser bra och det är många viktiga poäng.

På söndagen var det först dags för en så kallad "Warm-up", där var jag snabbast med en tiondel till tvåan och nästan en sekund ner till trean. I det andra racet startade jag trea eftersom jag hade haft den tredje snabbast tiden i det första racet. Starten gick och jag låg tvåa, efter något varv så körde jag om ettan och låg nu på första plats, men sedan så fick jag lite problem med bilen och tappade fäste så jag kunde tyvärr inte hålla förstaplatsen och slutade på en andraplats, mitt bästa reslutat någonsin i Formula Basic
Jag har nu tagit ifatt i totalpoängen till tvåan, och avlutar med att jag tycker att det var en lyckad helg där jag verkligen fick visa att jag är med och kör om mästerskaps titeln! 

« Tillbaks
Bildspelet laddar laddar
Copyright © Seander Racing 2010
Twitter laddar
Datum Bana
24-25 april Jyllandsringen
28-30 maj Kinnekulle
2-4 juli Knutstorp
9-10 juli Falkenberg
13-15 aug Karlskoga
4-5 sept Jyllandsringen
sept/okt Final (ej fastställd)
   
1 Christopher Seander 0p
2   0p
3   0p
4   0p
5   0p
6   0p
7   0p
8   0p
9   0p
10   0p
  Läs mer på Radical »